Τοποθεσία & Επικοινωνία

Τοποθεσία

Το Λέχαιο βρίσκεται δίπλα στην Κόρινθο, ένα μεγάλο αστικό κέντρο, που σαν τέτοιο είναι πολύ εύκολο προσβάσιμο και από την Αθήνα,αλλά και από άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.Παραθέτουμε παρακάτω μερικούς τρόπους που θα διευκολύνουν την μετάβαση σας στο συγκρότημα μας.


ΜΕΤΑΒΑΣΗ


Με αυτοκίνητο:

  • Από την Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου με κατεύθυνση την Κόρινθο.
  • Λίγα χιλιόμετρα μετά την Κόρινθο και στην διασταύρωση για Τρίπολη, συνεχίζουμε ευθεία προς Πάτρα.
  • Στην πρώτη έξοδο (πινακίδα προς “Αρχαία Κόρινθο”) στρίβουμε δεξιά και είμαστε ήδη στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.
  • Το πρώτο χωριό που συναντούμε στη διαδρομή αυτή είναι το Λέχαιο.
  • Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο που διασχίζει το χωριό συναντάμε το συγκρότημα Chris.
  • Ο συνολικός χρόνος από την Εθνική οδό έως το Λέχαιο, δεν ξεπερνάει τα 5 με 6 λεπτά.

Με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο:

Ένας πολύ σύγχρονος και άνετος τρόπος μετάβασης είναι ο Προαστιακός σιδηρόδρομος, ο οποίος φτάνει στην Κόρινθο από την Αθήνα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.

Έτσι με ένα ταξί από την Κόρινθο σε περίπου 5 λεπτά είστε στο Λέχαιο. Για πληροφορίες και αναλυτικά δρομολόγια του Προαστιακού, μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό του τόπο στο link που ακολουθεί:

Με λεωφορεία ΚΤΕΛ:

Τα λεωφορεία και οι υπηρεσίες των ΚΤΕΛ πλέον είναι ιδιαιτέρως αναβαθμισμένα ώστε να προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΚΤΕΛ Κορίνθου από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού.

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ παρακαλώ τηλεφωνήστε στον αριθμό 14505 ή επισκεφτείτε τον δικτυακό τους τόπο κάνοντας “click” στο link που ακολουθεί:


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, διευκρίνιση ή βοήθεια που τυχόν θα χρειαστείτε κατά την μετάβαση σας στο συγκρότημα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


Διεύθυνση

Ηραίου (Παραλία Λεχαίου),
Άσσος – Λέχαιο
Κόρινθος 200 11

Τηλέφωνο

+30 27410 86910
+30 6988 117373
+30 6934 400863

Email

chris.studios@yahoo.com
bookings@chris-studios.com


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σχόλια & προτάσεις


© Powered by Bookoncloud